Genocide? Resident Evil 4?

Aish.Aku dgn daud dah kehabisan idea apa nak bwat.So we decided main Resident Evil 4 yg aku dah abiskan bertaun dulu.Instead of dia yg main,dia suruh aku.Sbb dia takut -.- apa punya jantan.Jahanam.Lipas takut.Antu takut.Pemende je yg kau tak takut.So kami pun bermain la game ini.Siang malam siang malam.Hahaha.Susah gile main professional mode.Cuz aku dah penah habiskan normal mode.Tapi PC version dia dah ubah sikit sum story dgn movement set.Haihs.Ha ni dia gamba2 yg berjaye di snap.

Berikut adalah dialog kami :

Daud : Oi tembak laaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Aku : Lex la wei bende tu bukan keja kau pon.
Daud : DEDAU DOOOOOO.TAK NAMPAK PEMPUAN TU MELOLONG ?
Aku : Yeeeee nak tembak le ni.Aku nak tembak dia plan2 le.Kasi dia menderita skit sbb amek awek tu.
Daud : Kang dia lari ler (sambil terpekik2)
Aku : =.= (ape masalah kau..)

Ni ha ada lagi :


Daud : wei kau tunggu apa lagi tu.karang dia panjat doooooo
Aku : lepak ler.
Daud : degil ler budak ni.kang mampus doooo.
Aku : sat kau tgk aku nak aim kapla dia.
Daud : kk.nnt dah tembak kau tendang dia.
(bang! bang! bang!)
Aku : hahaha! dah mampus.
Daud : hahahahah! bagus.padan muka.
(bende tu grab kaki aku XD)
Daud : WOI DIA IDOP LAGI LAAAAA SIALLLLLLL!! (HAHAHA)
Aku : adeh haah ler.pala otak dia bullet prove kot =.="
Daud : kimak jimat peluru otak kau (sambil mengelabah)
Aku : yee doo selalu aku bwat mcm ni.tembak kepala pastu nnt dia pening aku g sepak.selalu tros mati.

Ni lepas dapat P.L.S Lazer.Daud marah2 sbb membazir peluru =.="


Aku : HAHAHA EAT THIS U PIECE OF SHIT.
Daud : oi buang peluru la adoiiiiiiiiii
Aku : takpe test pawa.takkan lawan boss nak 1 hit kill.tak fun ler.
Daud : wei alaaaaaaaaaaaaaa cross bowwwww tu la.blakang ada potato sack man nak gergagi pulak.lari do lari do (terpekik2 mcm sundel bolong gila)
Aku : kk.wei tgk ni.
(zaaaaaaaazzzzzzzzzzzzz kapla crossbow man)
Aku & Daud : JAHAHAHAHAHA PAWA PAWA.
(jalan kedepan skit kutip ammo...zrengggggggggg kene gergaji dgn potato sack man)
Daud : WAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!
Aku : HAHAHAHAHA oi jgn la jerit do.bukan taleh reload game je -.-
Daud : mati do mati T_T
Aku : lol....

Ha ni last one Daud main for the 1st time :


Daud : wei tolong wei ala mana nak lari ni
Aku : sabau weh tekan button 8 + button 4 nak action (tembak)
(antu dah makin ramai + makin dekat.peluru lak blom nak reload)
Daud : WAAAAAAAAAAAAAA(terpekik mcm langusir sial)
Aku : HAHAHA adoi lepak la wei.
(Daud dgn terkial2 isi peluru dan menekan button action dgn mengelabah skali)
Aku : AIM KAPLA DAUD.KAPLA
Daud : SABA SIAL (dgn terkial2 + mengelabah skali)
Aku : ok tembak do tembak!
Daud : BABI NAH KAU NAK SANGAT
(berkecai kapla pacik tua tu makan shot gun lol....)
Aku & Daud : HAHAHAHAHA MAKAN KAU SIAL.SEDAP? MEH LAI LAI.


hahaha.tu la dia.sedikit sebanyak aktiviti yg dilakukan kami berdua sepanjang sabtu dan ahad.kasihankan.org2 yg tiada life.girlfren pon takdek.huwa T_T

3 comments:

kinsy said...

hahahaha.lawak gle

qayyumx said...

hahahah.tu la pasal.minggu ni main assignment ada pulak.mmg sure budak ni terpekik mcm sasquatch gila pulak

Pert Doherty said...

gile la member ko tu (daud)...
haha.. lawok...