bukan marah.tapi sedikit pesanan

sick n tired people panggil aku sombong.please la.aku bukan sombong.cuma.aku tak suka buat kerja separuh jalan.i mean...i hate losing


benda yg simple.as dota.i prefer tuk main dengan my guys from garena sbb they can play.
bukan aku tak nak main dgn korang.tapi cam.u guys are new.kita main practice kita sama kita its okay.frankly speaking u guys are not ready yet.berapa kali dah aku nak cakap.korang tak ready.that person degil.yes la u can play but others? main lah with ai 1st.train secukup rasa.aku bole je main dgn ai layankan korang.train sorang.tapi to go against these people in these server yg mmg bukan league aku, teaming up with korang sama je mcm aku main sorang against 5 ppl.yes i am good but 5 vs 1 of course aku out numbered.

please lah.stop calling me sombong atas sebab benda sekecil ni.cmon man.use common sense.aku tak sombong cuma u guys arent ready yet.

im not mad.i just hate losing.thats all.these people berani borak dlm ni je.bila aku ajak playing on the mainstream.they balls suddenly dropped.bragging tak kena tempat.inside campus bole la bro.come on la we try on mainstream.

aku boleh jamin less then 10 mins siap aku kerjakan seko2.

good nite.

3 comments:

sHiNo said...

emo siot.. chill weh.. ko mmg pro eh men dota.. aku ni, nak men pon xtau cane nak stat.. pasni, ble laa ak xifukan ko.. ko xifukan diorang, pastu bru msuk comp ke.. bereh.. heee

.qayyumx. said...

hahaa.takde la hebat tapi bole laa kalau stakat main tu.eh kau pun minat main dota? jom la jom la :D

. said...

gaming is serious biznis!

anyway, kan ko leader? dan yg buat tu org bawah ko, give a slap la across the face, OR, buang dari group. igt,follow the leader bukan leader follow orders from others.

since u were my partner in crime back at THE PEAK, i know what ure saying. nothings wrong with you. just them.

so DITCH them.

(kalau tadek kena mengena ngan group, please pardon this one comment :p)