Kalau kau rase sami vellu sial.Keling ni lagi sial.

Saya ada seorang lecturer.
Lecturer ini tiade perkataan carutan yg dapat di gelarkan kepadenye selain daripade :

M.O.A.F.U : Mother Of All Fuck Up


Namenye lecturer ini Mrs Saraswathy Raj or we can call her as keling tua sialan nak mampus.
Saye kenal lecturer ini sewaktu di semester empat.Ketika itu dia mengajar subject Modern Issues In Malaysia.
"awak gelak la skarang,nanti paper LIB 202 akan gelakkan anda semua tau"
"saye ade kebolehan utk ingat muka seseorang bila saye mark paper kamu.saye tak tau la kenape"
"kalau nak markah lebih nanti pandai2 la bodek saye waktu presentation.bagi kek ke snek ringan ke boleh la saye kasi markah lebih"
"ini cakap budak tak boleh pakai"
"kamu ini kan selalu malas pegi class.saya akan cuba telefon ibu bapa awak nanti waktu malam"

Dan semester kali ini.Dia mengajar subject "Communication Research COM362"
Fucker betol keling pokimak ni.Lempang muka kau ilang kang keling kau.
Sememangnye aku ini seorang yg sangat berdisiplin di dalam melakukan tugas dan assignment.
Tetapi aku bermasalah di dalam attendance saje.Baru 3 kali kosong di dalam attendancenye.
Malangnye secare terus 3 kosong itu.Mengundang kemarahannye.

OK pade mulenye im fine dia dok perli aku and so on.But then dia alihkan kebabiannye kepade group aku.Dan juge menyuruh2.Mengatekan group aku ini akan fail COM362 ni kerna sangat malas and so on.I was like.Kepala bapak kau.Tatau ke group ni OWNING MOA for 2 times M.O.A.F.U.

I was like.WTF/Kepala bapak kau keling sial lalu memandangnye berserta aura gadoh.Then ape bile dia memandang mate aku.Dia terus duduk dan bersembang dgn group yg berade dekat dgnnye.Kepala babi punye lecturer.Nak kene bodek for marks? Ajak budak jantan tdo rumah dia sbb laki dia out station? wtf punye lecturer gini? apak kau?

Dia ingat aku takut nak bermain api dgn dia.Heh,baru lecturer kot.My aunt owns sum position dalam Kementerian Pelajaran.Stakat kau ni si keling,wa takde hal.Wa pk periuk nasik lu je dgn budak class wa.Takut mcm2 hal nnt kan.Takpe la aku da terbayang da headline sokkaba lagi 2-3 taun.

Seorang pensyarah IPTA mati di langgar lari


hopefully bukan aku la.tapi ramai kot yg nak langgar dia.students from degree to diploma rasenye.

wahawhwahawhaw.fucker doh keling ni.serius tak tipu.

p/s : we aint singin',we bringin u drama.fuck u and ur mother fuckin mama mrs fakin raj keling sial.apak kow la.kapir yahudi lahanat jenis sembah tokpekong pecah kelape nak tebus dose.pak kau la

1 comments:

cHaDacHaDa said...

qayyum,
she's not that bad.
she's trying to make you come to the class just for the sake of the attendance.
dia siap kasik tau that she won't make you repeat the paper.

wtf lah.
you shouldn't mad at her.

byk org ko perlu "anti".
you know lah kan.haha.

and pls.you are so racist.

lek dude.dota skali!