tq kishimoto for bringing up the chains of hatred in me

cb.itu dia perkataan pertama yg terpacul dari mulut aku selepas membaca naruto episode 437.
kemarahan aku sudah tidak dapat di bendung.part II naruto ni sangat CB.patut tuka la nama manga ni jadi sasuke ke.tak fair utk watak utama dia.dah la asek sasuke dapat power ups.naruto's master,teacher and friends got killed by a supervillain with simple push and pull power.this is TOTAL ABSURD.

in the latest episode 437.naruto's secret love has been killed.cb? enuf in 1 arc 4 imporatant chars has been kill in addition hyuuga hinata makes the number up to 5.jiraiya,kakashi,pa frog,shizune and hinata.WTF MAN? the death of hinata i think its over-do.dah la watak tu tak keluar.jarang2 je ada function.then alih mati je?

wtf kishimoto.character allocation kau ni handle mcm mana.yes i know im not good in drawing comics but i know how to direct and do storyboards.management itu penting CB.bukan 4 bulan kau tunjuk sasuke je power pastu naruto power dlm masa 3 minggu.bodoh la kishi bodoh.u know bodoh? meh aku translate dlm japan.anata-wa honto-ni baka des.yes.the death of hinata has trigger so many hatred in each and every naruto fans.

for example go to : http://mangashare.com.go to the forum and go to the naruto's section.go read about 437 disscussion.too many hatred,too many dissapointment in naruto.

CB.i was pissed off then they 1st kill jiraiya.bcause jiraiya sumhow reflects me.yes i got several pupils which im teaching how to gaming professionally and i think jiraiya's death is over-did.this is because bapak naruto is dead already.tak penah tgk pon in actions.cukup2 la tu deaths.buat la jiraiya lost the memory ke.lost the ability to use his power ke.cukup ah.ni mati di sebabkan nak korek rahsia which eventually leads to a aneroxia supervillain.bodoh.fucked-up story line.

CB.im emo.bye.

5 comments:

qistina said...

emo.
go dress up black and bawak pyng sekali ye

Rfq diminished said...

ingat ni video clip my chemical romen ke pe?LOL.

aha keke said...

hinata mati....
zzzzzzzzz

qistina said...

bis tu abg sorang ni emo.suruh la jadi my chemical romance.hehe

.qayyum nuub. said...

wakluz mai kemekal romen.
i've read a lot of comics.i had a lot of em.i mean A LOTTSA COMIC.
FROM HONG KONG COMICS,TO COMIC HOUSE COMICS,none pun jalan cerita mcm ni.crap u know crap?

dari dragon ball ke wira tunggal generasi ke 6,baik raja rimba dan jugak dewata raya,tapi takde menghampa kan peminat camni.crap u know crap? sebagai penggemar comic,naruto adelah yg paling fail.bodoh kishimoto menghancurkan komik sendiri.butoo la