pangkorr

this is my 1st time visiting pangkor, my 4th island in malaysia. i have been in langkawi once, perhentian kecil, tioman and sentosa. if ur a traveler, and already visited a few island in malaysia, maybe pangkor will get a so-so review. oh ya, i went there with a group of my trustworthy friends since primary school. ayu, scha, hafiz, pali (ayu's husband) and kak lin (ayu big sister)

best gila, sbb pergi dgn friends n families, ramai2. enjoy, ada la sikit heart to heart talk kan, cewah. sharing things, opinion, future, good food, good place, good talk, benda2 ni, tak senang2 je dapat tahu? lelagi tgh dalam sibuk bekerja mcm ni. i think this trip shud be organized periodically. best siot. nyesal takde hobi mcm ni dari dulu. enjoy the pics, ini je yg ada dlm tab, the rest dalam camera pali, belum ada masa nak pegi amik gambar. sorrei

ja

 bbq, tgk la sapa idopkan api
 yummonstahhhh laparrrudin 
 haaa tgk la, tadaaa! prepared by @schazaza, smoked by @qayyumx, fuiyohh

 sedang menempuh sawah padi tuk sampai ke lumut

 puihhh mcm yess je dia ni

 fishing boat

 dalam texi pink. lulz 

 bawang merah bawang putih

 -_- dai

 puiii konon2 sweet ayu n pali. rasa nak shoot je

 pangkor bayview beach resort

 kage bunshin no justu!

 sebenarnya kaki dgn jari jemari tgh berdarah2, tapi buat muka steady je

holaa mi carnal!

1 comments:

Schazaza Zober said...

hoi.... kutuk kan???
memang I'm yes sgt pun kan....
jelly lettew :P